Kubuswinkel

 

De Kubuswinkel

de leukste puzzels en denkspellen

Kubus & draaipuzzels


In deze categorie vindt u alle kubussen en draaipuzzels van De Kubuswinkel. Wij verkopen, naast de wereldberoemde kubussen van Rubik's, ook een aantal andere merken, zoals East sheen, V-cube, Dayan, Witeden en Shengshou.

Mocht u op zoek zijn naar een bepaalde kubus of puzzel, stuur ons dan gerust een bericht. Wellicht hebben wij het artikel dat u zoekt op voorraad of misschien voegen wij het artikel op korte termijn aan ons assortiment toe.

 

grey

 

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 
 1. DaYan II GuHong versie 2 - Speedcube 3x3 - Wit

  DaYan II GuHong versie 2 - Speedcube 3x3 - Wit

  De DaYan II GuHong versie 2 is een geweldige speedcube en een verbeterde versie van de veel gebruikte speedcube Dayan Guhong! De kubus heeft veren en stelschroeven waarmee je de kubus gemakkelijk zelf kunt instellen. Tevens is de kubus voorzien van torpedo's tegen het poppen van de kantblokjes tijdens het speedcuben. Meer info
 2. DaYan V ZhanChi - Speedcube 3x3 - 6-kleur

  DaYan V ZhanChi - Speedcube 3x3 - 6-kleur

  De DaYan V Zhanchi Speedcube 3x3 is een geweldige speedcube! De kubus heeft veren en stelschroeven waarmee je de kubus gemakkelijk zelf kunt instellen. Tevens heeft de kubus torpedo's tegen het poppen van de kantblokjes tijdens het speedcuben.
  Deze kubus heeft geen stickers. Meer info
 

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren