Kubuswinkel

 

De Kubuswinkel

de leukste puzzels en denkspellen

V-Cube 7x7 - illusion

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 34,95

Snel overzicht

De V-Cube 7x7 illusion is een bijzondere V-Cube 7x7 met zwarte en witte blokjes en een "speciale" zijde waarmee de kubus snel kan worden opgelost. Kun jij de kubus weer voorzien van het schaakbord-patroon?
V-Cube 7x7 - illusionV-Cube 7x7 - illusion

Klik voor grotere afbeelding

  • V-Cube 7x7 - illusion
  • V-Cube 7x7 - illusion

Details

De V-Cube 7x7 illusion is een soepele en stevige kubus gemaakt op basis van de V-Cube technologie van Verdes Innovations. De V-Cube technologie maakt het mogelijk kubussen te maken van meer dan 5 lagen. De V-Cube 7x7 illusion is een bijzondere uitvoering van de V-Cube 7x7.

De blokjes van de V-Cube 7x7 illusion zijn uitgevoerd in de kleuren zwart en wit en vormen samen een schaakbord patroon op de kubus. Omdat de V-Cube 7x7 illusion minder verschillende kleuren heeft als de gewone V-Cube 7x7, is de V-Cube 7x7 illusion ook geschikt voor puzzelaars die op zoek zijn naar een iets minder intensieve uitdaging.

De V-Cube 7x7 illusion heeft nog iets bijzonders. De kubus heeft 1 speciale zijde die er iets anders uitziet als de andere zijden van de kubus (zie afbeelding onderaan de pagina). Wanneer deze speciale zijde wordt opgelost, dan is automatisch ook de rest van de kubus opgelost!

Ga de uitdaging aan deze unieke kubus op te lossen! De opdracht voor de puzzelaar is een doeltreffende strategie te bedenken om elke zijde van de kubus te voorzien van 1 gelijke kleur. Het oplossen van deze kubus vergt aandacht, veel inspanning en strategisch denken, maar zorgt steeds voor veel spelplezier.

De V-Cube 7x7 bestaat uit wel 218 kleine onderdelen en een kruisvormige kern die het draaien van de afzonderlijke onderdelen mogelijk maakt.

Extra informatie

Fabrikant V-Cube
Aantal spelers 1
Leeftijd 8+
Afmetingen spel 72mm x 72mm x 72mm
Afmetingen verpakking 270mm x 135mm x 80mm
Brievenbuspost niet mogelijk
Staat nieuw

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

   

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.