Kubuswinkel

 

De Kubuswinkel

de leukste puzzels en denkspellen

Speed Stacks StackMat Pro en StackMat Pro Timer

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 44,95

Snel overzicht

Originele Speed Stacks Pro StackMat en de StackMat Pro Timer met memoryfunctie en datapoort in sportieve draagtas. De StackMat Pro en de StackMat Pro Timer zijn goedgekeurd door de World Sport Stacking Association (WSSA).

Details

Originele Speed Stacks StackMat Pro en de StackMat Pro Timer met memoryfunctie en datapoort in sportieve draagtas. De nieuwste generatie StackMat en StackMat Timer van Speedstacks!

De oprolbare StackMat Pro is de ideale ondergrond voor sportstapelen (sportstacking) met Speed Stacks. De StackMat Pro Timer kan door middel van een handig magnetisch kliksysteem aan de StackMat Pro vastgemaakt worden.

De Speed Stacks StackMat Pro Timer start en stopt de tijd door middel van aanraking en is hierdoor ideaal geschikt voor tijdmeting bij bijvoorbeeld sportstacking en speedcubing. De StackMat Pro Timer is het officiële apparaat voor tijdmeting goedgekeurd door de World Sport Stacking Association (WSSA) en de World Cube Association (WCA).

De StackMat Pro Timer heeft een memoryfunctie waar de beste tijden / data opgeslagen kunnen worden van de 3-3-3, 3-6-3 en de cycle stack. De datapoort van de StackMat Pro Timer kan gebruikt worden om een externe display, zoals de StackPod, aan te sluiten.

Kijk voor meer informatie over sportstapelen eens op www.sportstapelen.nl

Extra informatie

Fabrikant Speed Stacks
Aantal spelers 1
Leeftijd 7+
Brievenbuspost niet mogelijk
Staat nieuw

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.