Kubuswinkel

 

De Kubuswinkel

de leukste puzzels en denkspellen

Bestelinformatie bedrukte kubussen


Op deze pagina vindt u informatie over de bestelprocedure van bedrukte kubussen. De procedure van een bestelling van bedrukte kubussen ziet er als volgt uit:

Procedure bedrukte kubussen
1. Uw bevestiging van opdracht naar aanleiding van onze offerte;
2. Email van De Kubuswinkel met de factuur van de 1e termijn;
3. Uw betaling via overschrijving van de 1e termijn;
4. Bevestiging van De Kubuswinkel van ontvangst van uw betaling;
5. Uw aanlevering van het ontwerp / afbeeldingen e.d. (bij voorkeur in ai-bestand) en het definitief afstemmen van de vormgeving van de kubus.
6. Uw akkoord voor de vormgeving van de kubus;
7. De Kubuswinkel start de productie van de kubussen;
8. Productie van de kubussen;
9. Bevestiging van De Kubuswinkel dat bedrukte kubussen gereed zijn.
10. Levering van de kubussen;
11. Email van De Kubuswinkel met de factuur van de 2e termijn;
12. Uw betaling via overschrijving van de 2e termijn;

Levertijd bedrukte kubussen
Ongeveer 10 weken.
De levertijd is afhankelijk van ontvangst van de 1e betaling en uw aanlevering van het ontwerp (stap 3 en stap 5).

Artwork
Het ontwerp / afbeeldingen e.d. dienen door opdrachtgever aangeleverd te worden. Wij sturen u een bestand (Adobe Illustrator) met een template voor het aanleveren van uw ontwerp.

Bestanden tot 10 MB kunt u toesturen via bestellen@kubuswinkel.nl. Voor grotere bestanden kunt u ons een CD/DVD toesturen of gebruik maken van een online service voor het verzenden van grote bestanden, zoals bijvoorbeeld mijnbestand.nl of wetransfer.nl.

Voor het drukwerk is het van belang dat het ontwerp bij voorkeur wordt opgemaakt in een vector-bestand (ai-bestand). De tekst in het ontwerp dient u om te zetten in lettercontouren, zodat er geen verschillen kunnen ontstaan door verschillende lettertypen. Indien u gebruik maakt van foto's/afbeeldingen in het ontwerp, dan ontvangen wij graag het ontwerp en daarnaast de foto's/afbeeldingen in aparte (Jpeg) bestanden. Voor een goed resultaat raden wij u aan afbeeldingen te gebruiken met een resolutie van 350 dpi (bij 100%) of hoger.

Voor eventueel extra werk met betrekking tot het opmaken van uw ontwerp, brengen wij EUR 75,00 (exclusief BTW) per uur in rekening.

Meer informatie
Bekijk hier onze relatiegeschenken. Mocht u graag aanvullende informatie ontvangen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Voorbeeld van een ontwerp
Voorbeeld ontwerp