Kubuswinkel

 

De Kubuswinkel

de leukste puzzels en denkspellen

Bestelinformatie

 
De artikelen op onze website kunt u bestellen via onze webshop of via email.
 
Leveringsvoorwaarden:
   
- Alle consumentenprijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW. Bij prijzen exclusief BTW (relatiegeschenken) wordt expliciet aangegeven dat het een prijs exclusief BTW betreft.
- Wij nemen uw bestelling alleen in behandeling wanneer wij ook uw naam, adres, postcode en uw woonplaats bij uw bestelling hebben ontvangen. Uw gegevens worden gebruikt om de bestelling af te handelen en niet voor andere doeleinden. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
- U krijgt binnen 24 uur een email met een ontvangstbevestiging van uw bestelling, het definitieve factuurbedrag en de betalingsgegevens. Indien u niet binnen 24 uur een bevestiging ontvangen heeft, controleer dan de map met ongewenste email van uw spamfilter of kijk op www.kubuswinkel.nl of De Kubuswinkel vanwege vakantie en/of feestdagen tijdelijk gesloten is.
- De betaling van uw bestelling dient vooraf op onze bankrekening te worden voldaan via overschrijving of via 1 van de beschikbare betalingsmethoden in onze webshop.
- Uw bestelling wordt verzonden op de dag van bijschrijving van uw betaling op onze rekening, of op de eerst daarop volgende werkdag.
- U ontvangt een korting van EUR 5,95 (inclusief BTW) bij bestellingen vanaf EUR 50,- (excl. verzendkosten). Bij verzending van uw bestelling vanaf EUR 50,- (excl. verzendkosten) naar een adres binnen Nederland betaalt u per saldo geen verzendkosten bij keuze voor verzending via GLS.
- Bij bestellingen vanaf EUR 150,- (excl. verzendkosten) ontvangt u in plaats van bovengenoemde korting van EUR 5,95 maar liefst 10% korting!
- Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
 
 
Verzending en verzendkosten NEDERLAND
 
Pakketpost
Uw bestelling wordt met Pakketpost van GLS of PostNL verzonden. In onze webshop kunt u zelf een keuze maken voor de gewenste verzendwijze. De tarieven die wij hanteren zijn als volgt:
     
Verzendoptie Gewicht Tarief
GLS (1 - 3 werkdagen) 0 t/m 10 kg EUR 5,95
PostNL (1 - 2 werkdagen) 0 t/m 10 kg EUR 7,95
PostNL (1 - 2 werkdagen) > 10 kg t/m 30 kg EUR 12,95
   
Wij sturen u na verzending van uw bestelling, een email met een traceercode waarmee u de locatie van uw bestelling kunt traceren. U kunt de track & trace informatie van uw bestelling ook raadplegen door in te loggen op onze website via Mijn Account.
   
Omdat wij de kosten van verzending zo laag mogelijk willen houden, gebruiken wij in een aantal gevallen een goedkopere verzendmethode:
   
Brievenbuspost
Indien mogelijk verzenden wij uw bestelling met Brievenbuspost van PostNL. De verzendkosten voor verzending met Brievenbuspost bedragen EUR 2,95 voor bestellingen onder 1 kg en bezorging in Nederland. Het pakketje wordt 1-2 werkdagen na verzending bij u afgeleverd. Bij de artikelen op onze website is aangegeven of verzending via Brievenbuspost mogelijk is.
   
Bezorging door De Kubuswinkel
De Kubuswinkel bezorgt uw bestelling GRATIS in Lekkerkerk.
 
Afhalen Bestelling
Afhalen van uw bestelling is op afspraak mogelijk.
 
 
Verzending en verzendkosten BUITEN NEDERLAND
 
Pakketpost BELGIË
Uw bestelling wordt met de internationale pakket service van GLS of PostNL verzonden. In onze webshop kunt u zelf een keuze maken voor de gewenste verzendwijze. Uw bestelling wordt in 2 tot 5 werkdagen na verzending bij u bezorgd. De tarieven die wij hanteren zijn als volgt:
     
Verzendoptie Gewicht Tarief
GLS - met track & trace 0 t/m 2 kg EUR 9,95
PostNL - met track & trace 0 t/m 2 kg EUR 14,95
PostNL - met track & trace > 2 kg t/m 5 kg EUR 23,95
PostNL - met track & trace > 5 kg t/m 10 kg EUR 29,95
PostNL - met track & trace > 10 kg t/m 30 kg EUR 41,95
   
Brievenbuspost BELGIË
Indien mogelijk verzenden wij uw bestelling met Brievenbuspost van PostNL. De verzendkosten voor verzending met Brievenbuspost bedragen EUR 3,95 voor bestellingen onder 1 kg en bezorging in België. Het pakketje wordt 2-5 werkdagen na verzending bij u afgeleverd. Bij de artikelen op onze website is aangegeven of verzending via Brievenbuspost mogelijk is.
   
Verzending en verzendkosten BINNEN EUROPA
Uw bestelling wordt met de internationale pakket service "Pakket Buitenland" van PostNL verzonden. Uw bestelling wordt in 2 tot 7 werkdagen na verzending bij u bezorgd. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling, het land en de aanvullende service track & trace:Verzendoptie Gewicht Tarief
PostNL - zonder track & trace 0 t/m 2 kg vanaf EUR 9,95
PostNL - met track & trace 0 t/m 2 kg vanaf EUR 14,95
PostNL - met track & trace > 2 kg t/m 5 kg vanaf EUR 23,95
PostNL - met track & trace > 5 kg t/m 10 kg vanaf EUR 29,95
PostNL - met track & trace > 10 kg t/m 30 kg vanaf EUR 41,95
   
Indien u heeft gekozen voor de aanvullende service track & trace, sturen wij u na verzending van uw bestelling, een email met een traceercode waarmee u de locatie van uw bestelling kunt traceren. U kunt de track & trace informatie van uw bestelling ook raadplegen door in te loggen op onze website via Mijn Account.